Ta strona korzysta z plików cookies aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Ustawienia cookies możesz zmieniać w ustawieniach Twojej przeglądarki w każdej chwili. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Dowiedz się więcej

  • Nowy

SBA twaróg wysokobiałkowy bez laktozy 500 g

9,99 zł (19,98 zł / kg)
Brutto

Opis

Super Body Active twaróg wysokobiałkowy bez laktozy 500 g

Super Body Active twaróg wysokobiałkowy bez laktozy z MLEKOVITY to produkt w pełni naturalny, bez konserwantów, barwników i aromatów. Nie wymaga mielenia. 

Wysokobiałkowy i bez laktozy - twaróg nie tylko na sernik.

Super Body Active twaróg wysokobiałkowy bez laktozy to idealny wybór dla osób aktywnych oraz dla tych, którzy z różnych względów unikają produktów zawierających laktozę. Dzięki wysokiej zawartości białka i 0% zawartości tłuszczu doskonale sprawdzi się jako element zbilansowanej diety. Jego delikatny, kremowy smak i lekka konsystencja sprawiają, że doskonale sprawdza się nie tylko jako sładnik serników, wypieków i deserów, ale również jako baza do past kanapkowych, farszów do pierogów czy naleśników. Jego niewątpliwą zaletą jest prosty skład, bez konserwantów, barwników i aromatów oraz to, że nie wymaga mielenia, zatem nadaje się do użycia bezpośrednio z praktycznego wiaderka z rączką, które umożliwia wielokrotne otwieranie i zamykanie oraz gwarantuje wygodę w użytkowaniu i przechowywaniu. 

Wygoda dla wymagających.

wypunktowanie fiolet.png Produkt wysokobiałkowy - aż 45 g białka w opakowaniu, bez laktozy i o 0% zawartości tłuszczu.

wypunktowanie fiolet.png Ma gładką, kremową konsystencję - nie wymaga mielenia.

wypunktowanie fiolet.png Doskonały do serników oraz innych wypieków, deserów, kanapek, pierogów i naleśników.

wypunktowanie fiolet.png Oferowany w porcji 500 g w poręcznym, zamykanym wiaderku gwarantującym świeżość oraz wygodę użytkowania i przechowywania.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość energetyczna

230 kJ / 54 kcal

Tłuszcz

0 g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

0 g

Węglowodany

4,5 g

- w tym cukry

4,5 g

Białko

9,0 g

Sól

0,10 g

Zawartość laktozy

<0,01 g

Składniki

mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej