Ta strona korzysta z plików cookies aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Ustawienia cookies możesz zmieniać w ustawieniach Twojej przeglądarki w każdej chwili. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Dowiedz się więcej

  • Nowy

SBA wysokobiałkowy serek homogenizowany naturalny bez laktozy 150 g

4,99 zł (33,27 zł / kg)
Brutto

Opis

Super Body Active wysokobiałkowy serek homogenizowany naturalny bez laktozy

150 g

Na śniadanie, podwieczorek, jako samodzielna przekąska, składnik deserów czy jako dodatek do ciast, gofrów i naleśników – wszechstronne zastosowanie serków homogenizowanych sprawia, że ta kategoria systematycznie się rozwija. Zwiększająca się świadomość konsumentów dotycząca zdrowego stylu życia oraz rosnąca liczba osób z nietolerancjami pokarmowymi sprawiła, że MLEKOVITA wprowadziła na rynek wysokobiałkowy serek homogenizowany naturalny bez laktozy. 

Wysokobiałkowy serek bez laktozy.

Super Body Active wysokobiałkowy serek homogenizowany naturalny bez laktozy to optymalna propozycja na śniadanie, podwieczorek, kolację czy na szybką przekąskę nie tylko dla aktywnych. To produkt skierowany także do tych, którzy nie mogą spożywać mleka i produktów mlecznych ze względu na nietolerancję laktozy – cukru występującego w ich składzie. Wysokobiałkowy serek homogenizowany bez laktozy to źródło naturalnie obecnych w mleku, ważnych dla prawidłowego funkcjonowania organizmu składników odżywczych: białka i wapnia. Doskonały do samodzielnego spożycia, jako składnik wysokobiałkowych deserów, dodatek do ciast czy gofrów.

Małe co nieco nie tylko dla aktywnych.

 Klasyczny naturalny smak.

 Wysoka zawartość białka - 16,5 g w opakowaniu

 Bez laktozy.

 Porcja optymalna do jednorazowego spożycia.

 Idealny jako samodzielna przekąska, składnik deserów na zimno czy dodatek do gofrów lub naleśników.

 Doskonały na każdą porę dnia: na śniadanie, podwieczorek, kolację oraz szybką przekąskę.

Wartości odżywcze
Super Body Active wysokobiałkowy serek homogenizowany naturalny bez laktozy
w 100 g
  • Wart. energetyczna:506 kJ/121 kcal
  • Tłuszcz:7,0 g
  • - w tym kw. tł. nasycone:4,1 g
  • Węglowodany:3,5 g
  • - w tym cukry:3,5 g
  • Białko:11 g
  • Sól:0,10 g
  • Zawartość laktozy:≤0,01 g

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.