Ta strona korzysta z plików cookies aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Ustawienia cookies możesz zmieniać w ustawieniach Twojej przeglądarki w każdej chwili. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Dowiedz się więcej

  • -0,99 zł

Ser Pleśniowy Kamiennogórski 165g

6,00 zł (36,36 zł /kg)
6,99 zł Zniżka 0,99 zł
Brutto

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 6,99 zł -0,99 zł

Opis

Kamiennogórski ser pleśniowy z przerostem błękitnej pleśni to ser wyrabiany i pielęgnowany ręcznie tradycyjną metodą przez wykwalifikowanych serowarów od 1956 roku, dzięki czemu może pochwalić się certyfikatem znaku „Jakość Tradycja”. Charakteryzuje się oryginalnym, wyrazistym, lekko ostrym smakiem.

Jakość, tradycja, wyrazisty smak.

Kamiennogórski ser pleśniowy z przerostem błękitnej pleśni to ser wyrabiany i pielęgnowany ręcznie tradycyjną metodą przez wykwalifikowanych serowarów od 1956 roku. Dzięki temu może pochwalić się certyfikatem znaku „Jakość Tradycja” przyznawanym produktom o recepturze produkcji niezmienionej przez minimum 50 lat. Kamiennogórski ser pleśniowy charakteryzuje się oryginalnym, wyrazistym, lekko ostrym smakiem. Jest idealny na deskę serów, przystawkę i przekąskę. Znakomicie komponuje się z winogronami, orzechami, pieczywem. Doskonały jako dodatek do sałatek, makaronów i sosów, wyraźnie podkreśla smak dań z rybami lub mięsem.

Szlachetna eksluzywność na co dzień .

 Certyfikowany znakiem "Jakość Tradycja".

 Produkowany tradycyjną metodą od 1956 r. ser pleśniowy z przerostem błękitnej szlachetnej pleśni.

 Idealny na deskę serów, przystawkę i przekąskę.

 Doskonały jako dodatek do sałatek, makaronów i sosów.

 Znakomity jako składnik farszów i dań z mięsami, rybami, do naleśników i pierogów.

Znakomicie komponuje się z winogronami, orzechami, figami czy pieczywem.

Składniki

mleko pasteryzowane , sól, stabilizator-chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mleczarskich, szlachetna pleśń Panicillium Roqueforti.

przechowywać w temp. +1C do +6C