Ta strona korzysta z plików cookies aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Ustawienia cookies możesz zmieniać w ustawieniach Twojej przeglądarki w każdej chwili. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Dowiedz się więcej

  • -1,00 zł
  • Nowy

Wypasiony twaróg sernikowy waniliowy 500 g

8,99 zł (17,08 zł / kg)
9,99 zł Zniżka 1,00 zł
Brutto

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 5,99 zł +3,00 zł

Opis

Wypasiony twaróg sernikowy waniliowy

500 g

Wypasiony twaróg sernikowy waniliowy z MLEKOVITY to produkt o prostym składzie, bez konserwantów i barwników. Nie wymaga mielenia, a 24-procentowa zawartość tłuszczu zapewnia mu wyjątkową kremowość.

Waniliowy twaróg nie tylko na sernik.

Wypasiony twaróg sernikowy waniliowy ma gładką konsystencję i delikatny smak, wzbogacony rozdrobnioną laską wanilii, co gwarantuje, że powstałe na jego bazie wypieki będą pysznym akcentem w niejednym domu. Twaróg Wypasiony doskonale sprawdza się również w innych ciastach i deserach oraz naleśnikach, pastach czy pierogach na słodko. Jego niewątpliwą zaletą jest prosty skład, bez konserwantów i barwników oraz delikatny waniliowy smak. Zawiera 24% tłuszczu, dzięki czemu jest wyjątkowo kremowy. Nie wymaga mielenia, zatem nadaje się do użycia bezpośrednio z praktycznego wiaderka z rączką, które umożliwia wielokrotne otwieranie i zamykanie. 

Waniliowa przyjemność smaku.

 Nie wymaga mielenia.

 Kremowa konsystencja dzięki 24-procentowej zawartości tłuszczu.

 Prosty skład.

 Waniliowy wariant smakowy.

 Doskonały do serników oraz innych wypieków, deserów, past, pierogów i naleśników na słodko.

Oferowany w wygodnym wiaderku w optymalnej porcji 500 g.

Wartości odżywcze: Wypasiony twaróg sernikowy waniliowy (w 100 g)

Składnik

Wartość

Wartość energetyczna

1206 kJ / 291 kcal

Tłuszcz

24 g

- w tym kw. tł. nasycone

15 g

Węglowodany

11 g

- w tym cukry

9,4 g

Białko

7,7 g

Sól

0,09 g

Składniki:

Śmietanka pasteryzowana, cukier, naturalny aromat waniliowy, wyekstrahowana i rozdrobniona laska wanilii (0,02%), kultury bakterii.